torsdag 7 oktober 2010

Sitter i soffan just nu och känner att jag bara får ondare och svårt att andas..
Jag orkar verkligen inte, det är för mycket nu!
När ska man få må bra egentligen?

8 kommentarer:

  1. Snälla jag ber dig. SLUTA tycka så synd om dig själv nu. Det räcker. Folk dör i cancer där ute, du har magknip. Tänk på andra för det finns många där ut som önskade att de hade ditt relativt smärtfria liv. Vi vill inte se mer på fb eller här nu. Vi har fattat

    SvaraRadera
  2. Haha men du varför läser du ens min blogg lr kollar min fb om du nu tycker det är så jobbigt?
    Du vet tydligen ingenting om mig och hur jag har det så varför ens kommentera sånt du inte vet ngt om? Och du verkar ju inte stå för vad du säger eftersom du är anonym? Och vadå magknip? haha det är inte så att man ligger på sjukhus av lite magknip!

    SvaraRadera
  3. din jävla idiot!

    Du är tydligen en patetisk människa som har problem med människor som är tillräckligt starka att vara så pass öppna med sina känslor och hur de mår.

    Du är en svag person som inte ens kan vara ärlig med vem du är.

    Vilken skämt!

    Om du ser hennes kommentarer på fb som du skriver är du tydligen vän med Therese och nu undrar jag vad DU är för slags vän? Var snäll och ta bort Therese som vän för hon behöver inte sånna underutvecklade personer i sitt liv.

    Va tyst bara så blir världen bättre

    SvaraRadera
  4. Det är ganska svårt att undvika. Jo man kan faktiskt ligga på sjukan för magknip, har själv gjort det. Det gör ont men man dör inte. Säger det för hennes skull. Folk skrattar och gör narr av henne.

    SvaraRadera
  5. om du tror att hon legat inne för magknip då har du nog missuppfattat allt.
    Hon har aldrig någonsin sagt att hon håller på att dö. Om en blindtarm bråkar så har man fruktansvärt ont och i dagens läge vill inte sjukvården ta bort den i onödan. Jag blir fruktansvärt arg och upprörd av att du inte kan skriva ditt namn utan vill vara anonym. Du är en ensam människa som bara vill ha uppmärksamhet och göra andra så de ska må sämre. Om du är hennes "vän" på fb så tycker jag att du ska sluta läsa vad hon skriver och ta bort dig själv. I slutändan kommer det att komma ut vem du är och då är det dig man kommer att prata bakom ryggen och skratta åt. Eller just nu skrattar vi och hånar dig mer än du någonsin kan tro. Vi har våra misstankar vem du är så du kan lika gära skriva ditt namn.
    Så sköt du ditt och sluta prata så mycket skit.

    SvaraRadera
  6. Det är väl ganska lätt att undvika att kolla ngns blogg?:P haha! Tabort mig från fb "vännen", tycker det är väldigt töntigt att inte våga säga vem du är, du står tydligen inte för vad du tycker och de är patetiskt!

    SvaraRadera
  7. WORD PÅ FÖRSTA. blindtarmen, pff.

    SvaraRadera